GeNEraL cOMmenTS

Hii....

Thanks sebab sudi buka n tengok my blog..
Boleh tuliskan komen @ message kat sini yea..

Hasina..

2 comments:

roydotcom said...

Thanks.. sebab komen kat blog saya.. mmm duduk JB lagi senang cari stok pasu ye tak? kat ayer itam byk.. so kalau saya nak cari pasu dah ada orangnyee.. hehe. btw selamat berbisnes, saya dah 6 bulan stop bisnes ni.. since balik ke semenanjung.. kena cari port baru pulak..mmm x plan nak jual ice blended ke?

Anonymous said...

salam...
sy dapat blog u dari BJ.
menarik nyer biz pasu ceramik sayong nih...
ada masa jenjalan kat blog sy plak
http://www.women2shopping.blogspot.com
dan http://www.keklapis-swk.blogspot.com
mana tau ada idea nak wat JV ker...
semoga sukses selalu...
salam
kasuma/nurislamic